46.lv
Piektdiena, 2024. g. 10. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Maija, Paija/ Семен
lat.46.lv/ru/ » AKTUĀLAS ZIŅAS

Turpmākos trīs gadus "Clean R" gādās par Rēzeknes pilsētas koplietošanas teritoriju sakopšanu

Фото: grani.lv
Uzvarot Rēzeknes pilsētas domes izsludinātajā konkursā, SIA "Clean R" ieguvusi tiesības turpmākos trīs gadus gādāt par Rēzeknes pilsētas koplietošanas teritoriju sakopšanu. Darbus plānots sākt šā gada 15. februārī, portālu 46.lv informē "Clean R" preses sekretārs Kaspars Līcītis.
Lai nodrošinātu darbu veiksmīgu organizēšanu, uzņēmums pilsētā izveidos atsevišķu struktūrvienību Rīgas ielā. Darbam "Clean R" jau uzrunāti visi līdzšinējā teritoriju apsaimniekotāja, pašvaldības uzņēmuma “Rēzeknes Namsaimnieks” darbinieki, kuri bijuši nodarbināti pilsētas koplietošanas teritoriju uzkopšanā. 

“Strādājot Rēzeknē, izmantosim labāko pieredzi, ko esam uzkrājuši, uzturot teritorijas un ceļus Rīgā, Jūrmalā, Tukumā un citās pilsētās. Darbinieki, kuri darbus veikuši augstā kvalitātē līdz šim, ir garants nemainīgai kvalitātei. Kas attiecas uz darbu organizāciju – tā būs pieredzējušas komandas rokās, tomēr ceram, ka iedzīvotāji būs atsaucīgi, sūtot mums priekšlikumus un ierosinājumus par jebkura veida uzlabojumiem,” norāda "Clean R" valdes loceklis Guntars Levics. 
 
"Clean R" aicina ikvienu Rēzeknes iedzīvotāju, kuram ir jautājumi vai priekšlikumi, vērsties pie uzņēmuma, izmantojot uzņēmuma klientu apkalpošanas tālruni 67111001 vai e-pastu kc@cleanr.lv. 
 
Atbilstoši konkursa prasībām un šā gada 10. februārī starp uzņēmumu un pašvaldību noslēgtajam līgumam, "Clean R" nodrošinās zālāju gandrīz 550 500 kvadrātmetru platībā, ietvju 93 000 kvadrātmetru un laukumu 30 000 kvadrātmetru platībā uzturēšanu. 
 
Uzņēmums nodrošinās tādus pakalpojumus kā zāles pļaušanu, pieturvietu kopšanu, atkritumu urnu iztukšošanu un atkritumu savākšanu konteineros, atkritumu un smilts izvešanu no pilsētas ielām pēc sakopšanas darbiem, mehānisko ielu kopšanu, ielu tīrīšanu ziemas periodā, kā arī citus darbus saskaņā ar Rēzeknes pilsētas domes saistošajiem noteikumiem par pilsētas teritoriju uzturēšanas un labiekārtošanu, kā arī sadzīves atkritumu apsaimniekošanu. 
 
"Clean R" Latgales reģionā šobrīd nodarbina vairāk nekā 130 darbiniekus, kas ir iesaistīti teritoriju apsaimniekošanā un sakopšanā, kā arī sadzīves atkritumu izvešanā. Līdz ar darbu sākšanu Rēzeknē, nodarbināto skaits reģionā palielināsies. 
 
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"